Skip to content

Перфектно еспресо в движение

20 бара

Еспресо с плътен каймак - само с едно докосване

Outin ти гарантира истинско еспресо по всяко време и навсякъде, за да посрещаш предизвикателствата на живота със страст. Кофеинът се превръща в активен стимул, който активира напълно тялото и мозъка, за да бъдеш в най-добрата си форма. В същото време Outin ще приготви най-доброто еспресо с неустоим вкус и аромат.

Каймакът придава плътност на еспресото

Крема (каймак) е характерната гъста пяна, която се появява върху прясно приготвеното еспресо. Когато въздушните мехурчета се комбинират с разтворимите масла на фино смляното кафе, чашата с перфектно еспресо е готова. Революционната помпа на Outin прави чудесен каймак: 20-те бара налягане извличат правилната крема от еспресото, правейки кафето ароматно и наистина запомнящо се.
При приготвянето на перфектното кафе се прилагат правилата, наречени "Златните правила на еспресото":
Използва се само прясно кафе: Колкото по-свежи са кафените зърна, толкова по-добър ще бъде каймакът. Зърната, изпечени в рамките на 24 часа, преди да ги смелите, са най-добрият избор.
Добра кафе машина: Машината се задвижва от помпа, която постига температура от 89 - 97 градуса и постоянно осигурява налягане на водата от поне 9 бара.
Тампирането е важно: Тампирането на кафето играе важна роля за постигането на перфектния каймак, като се препоръчва натискът да бъде поне 13 кг.
Правилно смилане: Правилното смилане е от ключово значение за получаването на най-добрия каймак. Намерете кафемелачка със степен на смилане, която да задоволи нуждите ви.
Само прясна вода: Качеството на водата е от съществено значение за перфектното еспресо. Препоръчваме на всеки любител на кафето да използва прясна и чиста вода, за да получи оптимален вкус.

Малка и компактна, но на професионално ниво

Outin Nano има прецизен чип, който може да загрее дори студена вода и да извлече кафе за около 200 секунди, така че пиенето на горещо еспресо може да стане навсякъде без електричество или гореща вода. Освен това хората имат различни предпочитане за кафето - затова Nano е проектирана както за мляно кафе, така и за капсули.

Добре разработеният метод за екстракция под високо налягане на Outin е като да имаш приятел бариста, който се съобразява с твоя личен вкус. Nano разполага с 20 бара налягане на помпата, докато при другите машини обикновено то е 9 бара. С предимствата на помпената система нашето устройство може да постигне същото качество на еспресото като професионална машина за еспресо.

Много кафе ентусиасти и баристи са изумени от плътния каймак, който постига Outin Nano, и дори правят late art (рисунки върху кафето) с еспресото. Възприятието на хората за кафе не се ограничава само до вкуса на кафето. Поводът и времето, както и компанията, в която се консумира са от съществено значение 😉

По този начин домашното приготвяне на кафе или изпиването на чаша кафе навън с приятели се превръща в незаменима социална дейност. Outin се стреми да създаде компактно и удобно, но в същото време професионално устройство. Вече винаги ще можеш да се насладиш на любимото си еспресо, където и да се намираш, в компанията на Outin.

Наслади се на перфектно еспресо навсякъде, по всяко време

Имай gOUTIN ден 😉